Muren impregneren

Muren impregneren: bescherm uw woning tegen vocht

Door de grote hoeveelheid regen in Nederland, ontstaan vaak vochtige muren. Het warm stoken van een vochtige woning kost veel energie. U voorkomt dit door uw woning te beschermen tegen vocht. Dit kan door het reinigen en impregneren van de buitenmuren. Daarnaast zorgt Dutherma ervoor dat uw beschadigde voegen worden vervangen en scheuren in uw woning worden hersteld.

Werkwijze muren reinigen en impregneren

Om uw woning optimaal te beschermen tegen vocht, kunnen wij uw gevel reinigen met een hoge- of lagedruktoestel met water en eventuele reinigingsproducten. Daarna brengen wij een beschermende laag aan op de gevel die ervoor zorgt dat zoutuitslag, erosie van muren, verkleuringen, schimmel en mos aangroei worden voorkomen. De gevel behoudt met dit impregneermiddel zijn ventilerende werking.

De volgende muren zijn geschikt voor impregneren: baksteen, gasbeton, kalkzandsteen, natuursteen, beton, stucwerk en betonsteen.

Vervangen van poreuze voegen en scheurherstel

Door zure bestanddelen in het regenwater worden voegen poreus en brokkelen af. U kunt bij ons terecht voor het vernieuwen van de voegen van uw woning. Wij zorgen ervoor dat de oude voegen deskundig worden verwijderd en de nieuwe voeg op deugdelijke wijze wordt aangebracht. Daarnaast herstellen wij eventuele scheuren in uw muren. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw woning te beschermen tegen vocht? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met Dutherma via 0578 – 69 25 41 / 06 – 5331 5242 (Henk Stijf) of mail naar info@dutherma.nl