Dakisolatie

Bespaar op uw stookkosten door dakisolatie

Verwarmt u de ruimte onder uw dak, zoals een slaapkamer of een plat dak in de aanbouw? Dan raden wij u aan uw dak goed te isoleren. Hiermee bespaart u al snel honderden euro’s per jaar. Daarnaast is een goed geïsoleerd huis comfortabeler en beter voor het milieu.

Volgens Milieu Centraal* is het rendement van dakisolatie vergelijkbaar met een rente van negen procent op een spaarrekening. De terugverdientijd van uw investering is gemiddeld 10 jaar.

Dakisolatie voor een goed afgewerkte zolder

Ongeveer 30% van de warmte gaat verloren via het dak. Daarom is het isoleren van uw dak van groot belang. Dutherma maakt bij dakisolatie vaak gebruik van pur-schuim. Polyurethaan heeft een hoge isolatiewaarde en sluit naadloos aan. Wij brengen het aan op de binnenzijde van het dak. Bij de afwerking houden wij rekening met de mogelijkheden van de ruimte. Zo krijgt u een mooi afgewerkte zolder. Dutherma kan uw dak in 1 tot 2 dagen isoleren. U heeft hier vrijwel geen overlast van. Alles wordt bezemschoon opgeleverd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw dak te isoleren? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met Dutherma via 0578 – 69 25 41 / 06 – 5331 5242 (Henk Stijf) of mail naar info@dutherma.nl

U kunt bij ons ook terecht voor een totaaladvies voor uw woning. Dat gaat verder dan het isoleren van de schil van de woning. Wij informeren u graag over de opties voor isolerend glas, ventilatie, warmtepompen en zonnepanelen. Zodat u optimaal energie bespaart!

* bron: Milieu Centraal