Zonnepanelen

Zonnepanelen: slim besparen op energiekosten

Wist u dat u met zonne-energie maar liefst € 400,- kunt besparen op uw energiekosten? En door de stijgende energieprijzen heeft u de investering in 9 of 10 jaar terugverdiend. Het hele jaar door ontvangt u energie uit zonlicht en heeft u zekerheid over uw maandlasten. Het is goed voor het milieu en het verhoogt de waarde van uw huis.

De prijzen van zonnepanelen zijn gedaald en diverse provincies en gemeenten stellen  subsidies beschikbaar. Daarom is het nu de tijd om te investeren in zonnepanelen!

Installatie zonnepanelen door Dutherma

Wilt u graag weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? En wilt u weten wat de kosten hiervan zijn? Wij komen graag bij u langs voor advies of een vrijblijvende offerte. Daarbij kijken we naar het type dak, de benodigde draagconstructie en de elektrische installatie. U kunt zelf ook nagaan of uw huis geschikt is voor zonnepanelen, door deze checklist  na te gaan.

Dutherma kan uw netgekoppelde zonnepanelen binnen enkele dagen installeren. Wij brengen de zonnepanelen en omvormer professioneel aan (op juiste plaats, met ventilatie, waterdicht, etc. ) en maken eventueel een extra groep aan voor de elektriciteit. U krijgt garantie op de installatie en de zonnepanelen.

De werking van zonnepanelen

De zonnecellen vangen het daglicht op en zetten dit om in elektrische energie. Zonnecellen bestaan uit twee lagen. De ene laag krijgt onder invloed van het licht een negatieve spanning en de andere laag een positieve spanning. Als deze twee lagen met elkaar worden verbonden, ontstaat een elektrische stroom. Een omvormer zet deze elektriciteit om in wisselstroom. Dit kunt u direct in uw huis gebruiken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen op uw dak? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met Dutherma via 0578 – 69 25 41 / 06 – 5331 5242 (Henk Stijf) of mail naar info@dutherma.nl

U kunt bij ons ook terecht voor een totaaladvies voor uw woning. Wij informeren u graag over de opties om uw spouwmuur, vloer of dak te isoleren. Daarnaast adviseren wij u over isolerend glas, ventilatie en warmtepompen. Zodat u optimaal energie bespaart!